Κόσμος

Παρέα με τα Muppets η Μισέλ (Βίντεο)

Μισέλ Ομπάμα

Τους ήρωες από τα Muppets επιστράτευσε η Μισέλ Ομπάμα προκειμένου να περάσει το μήνυμα κατά της παχυσαρκίας στο πλαίσιο της καμπάνιας  «Let’s Move»

Η πρώτη κυρία της Αμερικής εμφανίστηκε με τον Έλμο και την Ροζίτα έτσι ώστε να προωθήσει κανόνες για την σωστή διατροφή των παιδιών, καθώς η ίδια δίνει αγώνα για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, τονίζοντας την ανάγκη της άσκησης και της καλής διατροφής.

«Φανταστείτε τι θα συμβεί όταν πάμε με τα παιδιά μας στο σούπερ μάρκετ και δουν τον Έλμο και την Ροζίτα και άλλους ήρωες του Sesame Street. Φανταστείτε πώς θα είναι τα παιδιά να μας παρακαλούν να αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, στη θέση των μπισκότων, των γλυκών και των τσιπς» αναφέρει η Μισέλ Όμπάμα.

Στην συνομιλία της με τους δύο ήρωες της παιδικής σειράς η Μισέλ Ομπάμα υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά, που είναι υγιεινά και νόστιμα, ενώ όταν η Ροζίτα την κάλεσε να δείξει τα γυμνασμένα της μπράτσα, εκείνη δεν δίστασε να ποζάρει, επιδεικνύοντας τους μύες της.

Δείτε το Βίντεο:

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa