Πολιτική

Πετράκος: Δεν είναι στόχος μας να ρίξουμε την κυβέρνηση

Θανάσης Πετράκος

Για ανάγκη συγκρότησης «ενός μεγάλου λαϊκού μετώπου, το οποίο να ακυρώσει το μνημόνιο» μίλησε τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως στόχος του ιδίου, αλλά και των βουλευτών που δεν ψήφισαν τη συμφωνία δεν είναι να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο ίδιος εκτιμά ότι θα πάμε σε εκλογές ο κ. Πετράκος σημείωσε πως «πολλά μπορεί να γίνουν», αλλά εκτίμησε ότι «θα υπάρξει συνέπεια λόγων και έργων» και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε ένα συνέδριο για να συζητήσει εάν αυτό που έγινε ήταν συμβιβασμός ή άτακτη υποχώρηση».

«Έχω τονίσει πολλές φορές, ο σκοπός ο δικός μου και των άλλων 32 ή 44 που δεν ψηφίσαμε το μνημόνιο, δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά η κυβέρνηση μέσα από διαδικασίες να απεμπλακεί άμεσα από τον μνημονιακό δρόμο, ο οποίος είναι τραγικός για τη χώρα και φυσικά και για τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο κ. Πετράκος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και είπε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια. Εγώ είμαι συνεπής με τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω από όλα θεωρώ ότι ο αριστερός κυρίως πρέπει να έχει αξιοπιστία στην πολιτική του. Εγώ θέλω να επιμένω σε αυτή τη λογική» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER