Παρασκηνιακά

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σημίτης

Κώστας Σημίτης

Στο  νοσοκομείου Πύργου έφθασε το πρωί της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου βρισκόταν με τη συζύγου του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Στο νοσοκομείο σήμανε… συναγερμός, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοίκηση να σπεύδουν να τον υποδεχθούν και να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και φροντίδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο νοσοκομείο, το οποίο είχε εγκαινιάσει ο ίδιος το 2004, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Τελικά, όπως αναφέρει το patrisnews.com, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον κ.Σημίτη και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πηγή: patrisnews.com

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa