Πολιτική

Το παράπονο του Τατσόπουλου: Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν με ρωτάνε ποτέ…

Το παράπονο του από το κόμμα του, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος! Με αφορμή την – κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη συγκέντρωση που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή στη Βουλή, είπε πως «είναι λάθος, παρόλο που δεν μετράει η γνώμη μου – γιατί δεν με ρωτάνε και εμένα ποτέ».

Ο κος Τατσόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην ενδεχόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, χαρακτηρίζοντας τη ως «τοπικό συνοικέσιο», που ειδικά στις δημοτικές εκλογές, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα και δεν θα είναι ο πρώτος που το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν το κάνει.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 ο Π. Τατσόπουλος χαρακτήρισε λϊκίστικο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως είπε, οι ΑΝΕΛ, ανεξάρτητα από τη συμπάθεια προς ορισμένα πρόσωπα «συγκεντρώνει όλα τα μειονεκτήματα που μπορεί να συγκεντρώσει ένα λαϊκίστικο κόμμα: υπόσχεται τα πάντα, καταγγέλλει τα πάντα ανέξοδα. «Οι ποπουλιστές της Δεξιάς, αυτοί οι ΑΝΕΛ, οι «ανεξέλεγκτοι Έλληνες», όπως λένε πολλοί, δεν είναι μια πρόταση σοβαρή, την οποία θα μπορεί να θελήσει ως πρόταση συμμαχίας ένα κόμμα της Αριστεράς για να κυβερνήσει», σημείωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Πηγή φωτό: Fosphotos.com

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa