Κοινωνία

θεαματικά άλματα parkour θα κατακλύσουν την Σαντορίνη! (ΦΩΤΟ)

Σαντορίνη

Στη μαγευτική Σαντορίνη, για μια ακόμη φορά αλλά σε διαφορετική περιοχή θα πραγματοποιηθεί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Red Bull και με πρωτοβουλία της Επάρχου Π.Ε Θύρας Θεώνης Λειβαδάρου, ο επετειακός 5ος διαγωνισμός parkour/ freerunning  Red Bull Art of Motion 2015.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στην ελκυστική Οία, οι 18 καλύτεροι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες και τις αντοχές τους, προσφέροντας ένα υπερθέαμα, σπάνιο για τα ελληνικά πολιτιστικά δρώμενα.

Σαντορίνη

Η «τέχνη της φύσης και της ελεύθερης σωματικής έκφρασης χωρίς όρια» σε μια ιδανική φυσική πίστα. Ο αυτοσχεδιασμός, η ελαστικότητα του σώματος, το στυλ, η ταχύτητα, η εξαιρετική σύνδεση της ψυχής και του περιβάλλοντος αποτελούν τα κύρια στοιχεία του διαγωνισμού.

Ωστόσο, ο φετινός αγώνας έχει κι άλλες αλλαγές, όσον αφορά την τελική σύσταση της 18αδας. Οι 6 κορυφαίοι αθλητές του 2014 έχουν πάρει απευθείας την πρόκριση για το 2015, 7 αθλητές (4 άντρες και 3 γυναίκες) προκρίθηκαν  μέσα από τον online προκριματικό και 5 αθλητές θα επιλεγούν από τα προκριματικά που θα γίνουν στη Σαντορίνη την 1 Οκτωβρίου.

Σαντορίνη

Σημειώνεται, πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD. Παράλληλα, οι εικόνες θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το RedBullTV.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι:

Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης (GRE)

Pavel “Pasha” Petkuns (LAT)

Alexander Baiturin (RUS)

YoannLeroux (FRA)

Jesse Peveril (CAN)

Alexander Schauer (AUT)

Pedro Leon “Phosky” Gomez (ESP)

Mohammed DidiAlaoui (MAR)

Dante Grazioli (USA)

Alfred Scott (USA)

Luci Romberg (USA)

Pamela Forster (ΑUT)

Lynn Jung (LUX)

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa