Κόσμος

Την βίασε, τη σκότωσε και την πέταξε από το τρένο

Τρένο στη Ταϊλάνδη

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο περιστατικό βρέθηκαν οι αρχές της Ταϊλάνδης, που αναζητούσαν τις τελευταίες τρεις ημέρες μία 13χρονη κοπέλα. Η εξαφάνιση της κοπέλας είχε δηλωθεί, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στον προορισμός της, στο τέρμα του ταξιδιού με το τρένο, το οποίο έκανε μαζί με τις δύο αδερφές της.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως το κορίτσι πριν δολοφονηθεί, είχε βιαστεί άγρια από τον δράστη, ενώ το έγκλημα διαπράχθηκε την ώρα που το τρένο ταξίδευε, στη διάρκεια της νύχτας.

Η επίθεση αυτή έχει ξεσηκώσει τα social media στη χώρα, οι χρήστες των οποίων ζητούν την θανατική ποινή για τους βιαστές.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της αστυνομίας, το πτώμα του παιδιού βρέθηκε τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην επαρχία Πρατσουάπ Κιρικάν.

Για το έγκλημα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθη ένας εργαζόμενος στο τρένο, ο οποίος ομολόγησε πως βίασε το κορίτσι και στη συνέχεια το σκότωσε, χωρίς να αποκαλυφθούν στα μέσα οι ειδεχθείς λεπτομέρειες. Μάλιστα ο δράστης υπέδειξε και το σημείο από όπου πέταξε στην συνέχεια το πτώμα.

Το κορίτσι ταξίδευε από την νότια Ταϊλάνδη στην Μπανγκόγκ με τις δυο αδερφές της, σε μια διαδρομή πολύ δημοφιλή και στους τουρίστες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa