Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από την Χρυσή Αυγή»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καθώς επισήμανε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να προκαλεί.

Πέραν αυτού χαρακτήρισε «θρασύδειλους και φαιδρούς που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία» τους συγκεκριμένους έφεδρους ΛΟΚατζήδες που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο εμπρηστική ανακοίνωση.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μιλώντας στην Βουλή δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι «τους ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Τους γνώρισα σε ανύποπτες περιόδους, όταν δεν μιλούσε κανείς για αυτούς. Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ροπή στη βία, που δεν είναι η βία, αλλά δειλή βία. Ο μαχαιροβγάλτης είναι δειλός. Επειδή σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ακολουθήσει. Εννοώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση που προκαλούν διαρκώς, να εμφανίζονται ένοπλοι μαχαιροβγάλτες και να οργανώνουν γιουρούσια, είναι πολύ απλό, θα χυθεί πάλι αίμα. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa