Παρασκηνιακά

«Υπόλογος» των πρόωρων εκλογών ο Γιάννης Στουρνάρας;

Γιάννης-Στουρνάρας

Το αδιέξοδο της προεδρικής εκλογής και οι πρόωρες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναμένονται να βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην επικείμενη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στην επόμενη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της 7ης Ιανουαρίου αναμένεται να «λογοδοτήσει» για το πως η Ελλάδα οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογές, αναφέρει ο «Βηματοδότης». Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθεί και η ενδεχόμενη ανάγκη επιπλέον ρευστότητα για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, την περίοδο λίγο πριν αλλά και λίγο μετά τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» τραπεζικές πηγές εκτιμούν ότι για να καταφέρει η Ελλάδα να καταφύγει, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στις διαθέσιμες εναλλακτικές «δεξαμενές» ρευστότητας, χωρίς να εγείρουν ενστάσεις οι βορειοευρωπαίοι εταίροι, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εντός συνόρων προεκλογικές υπερβολές.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa